onsdag 21. september 2011

Ryddetid

Det tømmes og vaskes potter i stor stil om dagen. To av de fire "årgangspellisene" pynter nå opp på komposten. Det er bare ikke plass innomhus til alle. Syriahibiskene derimot, er utrolig vakre der de nå pynter opp inne på trappeavsatsen, nesten like høye som meg i de høye pottene sine. Endelig stråler blomstene uten å gi assosiasjoner til våte lommetørklær... Men etter at blomstringen er over, må de klippes ned. De er en smule breiale ;-)
Den blålilla solanumen blomstret bare aldri i år, og har allerede fått en runde med saksa for å få plass i vinduskarmen. Den skal få én vinters sjanse, jeg er litt svak for blomsterfargen. (Og billige er de jo ikke hvis man skal shoppe dem hvert år. Denne er opprinnelig en stikling fra Søgne. (Takk til K).

Ellers skal jeg få inn stjernepelliser, og så får vi se om det er mer plass igjen. Postkassen sjekkes for settehvitløk daglig - så det begynner å haste litt med å få skikk på pallekarm 3. Lurer aller mest på hvor den er...? Har vært på vei for å sjekke i garasjen flere ganger, men har sporet av på veien hver gang. Surrehue.

Og btw, vi har høstet peanøtter! Kjempegøy! Fire stk - ikke mye til rist & salt, men likevel veldig stas å vise til venninnene for Veslesnuppa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar