lørdag 27. oktober 2012

Den store FåUnnaAltDagen

Idag har det vært praktfullt vær. Frost i natt gjorde at et par prosjekter ble mer presserende enn andre i hagen, aller viktigst var det å få tømt leirpotter som ikke er av det frostsikre slaget. Min kjære lempet inn en del pellis allerede for et par dager siden, og de som ikke var inne er i kompostbingen nå. Enkelt og greit. Har man ikke lagringsplass, så er det sånn det må bli. Men det gjør litt vondt, det innrømmer jeg.

Kveldens underholdning etter at frk Skal Vi Danse-glad har lagt seg, vil bestå av pottevask. Og pottevask. Når jeg en gang i framtiden har fått ordentlig skikk på denne hagen, skal det være flere velorganiserte bed og færre potter. Men da må jeg slutte å putte alt som brekker av (stiklinger) eller lukes bort (rennere), ned i nye potter... ;-)

Det er meldt fint vær i morgen også, og da skal jeg komme meg ut litt tidligere. I dag bar huset preg av at det hadde vært for mye å gjøre for den som har vært frisk, særlig kjøkken og vaskerom ropte høyt.
Så det var langt på dag før hagen kunne prioriteres.

Men med litt bestikkelser til barna i morgen, tenker jeg vi kan si at det er klart for den første snøen i løpet av i morgen ettermiddag. Den må gjerne holde seg unna lenger, men da er det i alle fall mulig å måke uten å se ei potte fly avgårde sammen med den store snøklumpen man kaster over gjerdet...

Fortsatt god helg, folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar