lørdag 21. mai 2016

Rabarbrasesongen offisielt i gang!

Vanligvis blir rabarbraen voktet fra dag til dag her i hagen. Og så snart fire stilker er store nok, blir det rabarbrapai. Siden mai har vært litt i overkant hektisk, ble det ikke slik i år. Men når vi først fikk plukket, så ble det litt, for å si det sånn. Nå er noe syltet, noe frosset til sylting med jordbær senere - og selvfølgelig har vi hatt årets første rabarbrapai.

2 kommentarer:

  1. Det gleder meg å lese om andre som også bruker rabarbra, for den har nok vært glemt i mange hager de siste åra. Her i huset blir den brukt til syltetøy (sammen med enten aprikos eller jordbær), saft, supper, vin og kaker. Dessuten er jo rabarbra dekorativ der den står med sine store flotte blad. En fantasisk plante. God søndag til deg!

    SvarSlett
  2. Takk! God søndag tilbake fra et regntungt Sørland! Jeg er så glad i rabarbraplantene, både bladene og blomstene er så overdådig frodige! Og så er jo blomstene fantastiske insektsvenner.

    SvarSlett