mandag 15. februar 2010

Dyr tiggerunde - med vårvitaminer!

Som nyvervet korpsmamma har man pådratt seg et verv, igjen. Men jeg har valgt vervet nøye, ut fra hva jeg synes er greit, har krefter til, og dessuten kan ta mesteparten av når det passer formen min.
Så i dag har jeg vært på tiggerunde hos det lokale næringsliv. Finanskrisen er IKKE over, så mange beklager, men Bogrønt Blomstertunet bidro i allefall til både loddbok og hjullotteri! Tusen takk til dem!
Men, så har jo jeg personlig vært superstandhaftig på grunn av dårlig økonomi, og holdt meg laaangt unna dem i lengre tid. Og nå? Hagelykt til halv pris, skjønn liten orkide (men den skal få bli bursdagsgave, har jeg forhandlet med min dårlige samvittighet om...), frø to ulike blomkarser som kan bli fine sammen, Black Velvet og Whirlybird Mahogny, tror kanskje det var Black Velvet jeg så på Flor og Fjære i fjor? Og perleblomster som er nesten utsprungne! O' lykke! Akkurat den vårinnsprøytninga jeg trengte!
Det er en liten stemme som sier "ENDA flere frø???" Men den er veldig liten akkurat nå.

Meny fikk jeg smågevinster av, og gikk til gjengjeld amok i grønnsaksdisken for egen regning. Og ringte mamma for å si fra at de har fersk rogn i dag.
HydroTexaco stilte med en haug kaffeavtaler. Der greide jeg å la være å legge igjen egne penger akkurat i dag. Men daglig leder vet jo at vi er relativt trofaste, for å si det pent...

Og hvis noen som leser dette kan sponse og synes det er fint med aktive unger og korps på 17. mai, så er det bare å si fra! Profilering på loddbok med "skikkelig" gevinst, eller smågevinster til tombola, her tar vi imot! Og støtt gjerne sponsorene, selvfølgelig!

3 kommentarer:

 1. Så tøff du er Anita, akkurat en sånn oppgave jeg synes er helt skrekkelig, så jeg valgte i sin tid å være uniformansvarlig i stedet (jeg oppdaget til min store glede at de største guttene kunne bruke bilbuksa til Dressmann, rimelig og ukrøllbar:))

  Jeg vet ikke om noen gevinster akkurat her jeg sitter på jobben (jada har lurt meg unna et lite øyeblikk) men kommer jeg på noe skal jeg gi beskjed. Vi må jo ha korps på 17. mai!!! Det var skrekkelig trist det året vi ikke hadde noe korps.

  SvarSlett
 2. Helt enig med siste taler. Du er tøff! Og du gjør en kjempejobb som er ubetalelig. Jeg har spilt i korps i maaange år da jeg var ung. Det hadde ikke gått så greit uten innsats fra foreldrene. Skal si fra hvis jeg plutselig kommer på noe lurt til gevinst :-)

  SvarSlett
 3. "Hva jeg synes er greit å gjøre", var jo en fysisk vurdering, jeg innbilte meg at jeg ville hate tigging. Men folk var faktisk både hyggelige og gavmilde. Så bortsett fra mye ut og inn av bil, og at soverommet nå ser ut som ... et basarlager, nettopp..., så var dagen riktig hyggelig.

  SvarSlett