søndag 28. februar 2010

Pustevansker og mageknip

Tenkte å være på den sikre siden nå som alle kronikere skal sende meldekort til NAV i morgen. Så jeg ville logge på for å sjekke at jeg kan bruke den IDen jeg har. Men NAV er nede. Håper det er i orden i morgen, og kjenner at det stresser meg SKIKKELIG hvis ikke de er det.
Får jeg støtten min da???
Jeg må ærlig talt si at jeg opplever meldekort-kravet som mobbing. De VET at jeg er på rehab med armene i to måneder til, hvorfor må jeg i tillegg fortelle dem det hver fjortende dag? Det er jo mer enn nok kluss med utbetalingene slik det har vært. Jeg vet fremdeles ikke hva jeg EGENTLIG skal ha utbetalt, for foreløpig har ikke jobb, NAV og KLP vært riktig samtidig en eneste måned...
I tillegg tviler jeg på at systemet vil takle turnus, selv om saksbehandler har sagt at det skal gå bra. Men det vil jo vise seg hvis jeg plutselig ikke får penger for en 14-dagers periode. Pytt sann! Hvem har vel bruk for halve lønna si? Eller i alle fall 2/3 av halve...

Dette bidrar IKKE til at jeg blir friskere.

3 kommentarer:

  1. Huff, jeg håper du har kommet inn på NAV-siden nå. Det er forferdelig stressende å ikke vite om pengene kommer eller ei. Men må samtidig si at da gubben her i huset gikk på attføring for få år tilbake, og meldekortet ble sendt i posten, gikk det helt strykende hele tida. Vi ble positivt overrasket.

    SvarSlett
  2. Det var neste uke, ikke denne, heldigvis. Så da kan jeg leve i spenning en uke til...

    SvarSlett
  3. Åh, hurra. De vil at jeg skal SØKE om å slippe å bli trukket for en dags omsorgspermisjon. (Halv dag jobb, og halv rehab...)

    SvarSlett