onsdag 1. desember 2010

Bladgrønnsaker

Siden jeg har dyrket mangold i år, var dette spennende lesning. Men jeg har latt en del av grøntforet stå, nettopp fordi det skulle tåle kuldegrader, og nå leser jeg at det tåler "noen få"...
Hmmm...
Mangolden aksepteres forøvrig av ungene både i spaghettikjøttdeig og i omelett, og det er jo et stort pluss. Dessuten aksepterer de annet grønt hakk når de tror det er mangold...
;-)

2 kommentarer:

  1. Det var et flott syed du linket til. Jeg fårta meg noen turer innom der tenker jeg.
    Jeg har også dyrket mangold, men har ikke vært så flink til å spise den. Jeg kan ikke så mye om hvordan den skal tilberedes og hva den kan brukes til. Hadde vært godt med noen tips fra deg:))
    Jeg synes den er så fin å se på, men kan den brukes til noe er jo det kjempeflott.

    Kos deg videre i adventstida og flir mye:))

    SvarSlett
  2. Jeg har bare hakket og forvellet den, et halvt minutt i kokende vann og så opp i en sil...
    Og så droppet jeg annen væske i omeletten, og det funket fint.

    SvarSlett