torsdag 20. januar 2011

Godteposer

Pakken fra Impecta (se et innlegg eller tre lenger ned) har kommet. Alt vel med de små...

I går hadde jeg kosedag - riktignok med en litt tvilsom start hos naprapaten, men med sikkert tre kvarters meditasjon og finlesing foran frøhyllene hos Plantasjen som en klar højdare. Følte meg særs nøktern da bare tre poser ble med i vognen. Det var strengt tatt ikke plass til så mye mer ... Ti primula, en plantekasse med 8 rom, en pyntepotte til de to primulaene som skulle bli gave, perlite, vermiculite og en liten stabel små leirpotter var allerede oppi. Og en ny matte til hagedøra kom til. Div. fuglemat. Men holdt meg tresifret, og var i grunnen fornøyd med det!

De tre posene som fikk bli med var kjempesolsikke, kjempebillig pose og ungene vil ha konkurranse. Blomsterert Purple Cupid - jeg bare MÅ prøve igjen, selv om søsteren Pink Cupid var veldig tragisk i fjor. Alle andre strutter de jo hos, disse Cupidene???
Den siste var en pose vinterkarse, berros på spansk, som er veldig godt til gresskarsuppe. Denne har jeg også prestert å ikke få til en gang før, til tross for at den visstnok er klassifisert som ugress her hjemme?

2 kommentarer:

 1. JIPPI!
  Takk for dagens høydaretil nå - perlite og vermiculite !!!

  Plantasjen, you'll see me soon!

  SvarSlett
 2. He-he, ja jeg lurte på om jeg skulle kjøpe ekstra og svinge innom deg på jobben, men jeg visste jo ikke hvor lenge de hadde hatt det, og så ser det kanskje litt suspekt ut å få besøk av "lokale pushere" på jobb?
  ;-)

  SvarSlett