mandag 21. mars 2011

Nærmere en normal tilværelse

Nå mangler vi bare en del hyller, internett, en del stikk-kontakter og taklamper, gips-skruer, en frisk og energisk husmor til å pakke ut og reorganisere, garasjeplass, og en frisk og energisk ute-ansvarlig til å få bort byggerester og feie rundt omkring (gjerne en som er så lei av snø at han samtidig måker hagen...det ligger fremdeles mellom 1/2-1 meter)...
Akvariet må bytte etasje igjen - og det var jo en par timers jobb. Til helga, kanskje?
Guttungen sov på sitt eget rom for første gang siden "okkupasjonen" nå i natt, og det tror jeg han syntes var deilig! Der blir første prosjekt å få satt opp skap. Det er innkjøpt, og intet å nøle efter...

Byggemennene skal en siste tur innom nå i ettermiddag for å ordne et par småting, blant annet stive av den fine hylla de har laget, slik at den tåler mine pelliskrukker.

Det har blitt skikkelig fint, og jeg er veldig fornøyd! Bilder følger når jeg finner igjen kassa med fotoapparatet...
;-)

5 kommentarer:

 1. Du må ha pusset opp temmelig masse, - til og med pellis hylle. Jeg hentet mine 47 pelliser fra fosterhjemmet i går kveld. Snøen smelter som bare det, og hagen bør vise seg uten det hvite i løpet av få dager! Nå er det snart vår!!! Juhuuu!!!

  SvarSlett
 2. Så gøy, og slitsomt mens det står på, Anita!
  Blir spennende å se bilder!

  SvarSlett
 3. Har dere virkelig så mye snø? Her er det heldigvis nesten snøfritt. Det har gått hardt unna disse siste dagene.
  så godt det må være å bli ferdig med en slik stor jobb, nå er det vel bare det "gøye" igjen, så kan du virkelig nyte og se hvor fint det er blitt?

  SvarSlett
 4. Så godt at dere endelig ser enden, selv om det gjenstår en del. Godt å ha huset for seg selv igjen, vil jeg gjette.

  Når dere kommer enda mer i mål kan det hende vi tar en tur. Man har ny bil, må vite, og klør i fingrene etter en skikkelig biltur. ;)

  Klaging på snø gir deg ingen medfølelse fra denne kanten. På baksiden av huset når snøen fortsatt opp til nederste kant på vinduene hos oss. Som du kanskje husker er det et par gode trappetrinn ned til verandagulvet fra stua. Sukk!

  SvarSlett
 5. 47, Blomsterguri??? Det er veldig mye mer enn jeg har! Men det er vel egentlig blomsterhylle generelt, egentlig!
  Nå i dag er internett oppe, men ikke trådløst - av en eller annen grunn.
  Elektrikerne har gjort seg ferdige, så nå er det på høy tid å få på plass gardiner. Ellers blir det veldig glant.
  Besøkende er hjertelig velkomne, men jeg har ikke fått bestilt sovesofaen enda. Dere tar køyene, håper jeg? Og så må jeg få tømt garasjen så nybilen kan få p-plass.

  SvarSlett