lørdag 28. mai 2011

Rosebue, del to

Allerede i kveld fikk buen justert sitt ene bein. Mye bedre nå!
Gjorde samtidig jordbærkanten litt bredere, man får jo aldri nok jordbær?
:-)
Dessuten har jeg koblet at dette er en grei plassering av blodbegerplanten jeg aldri fikk priklet, men som trives utmerket på plantebrettet likevel. Disse rosene vokser vel neppe fire meter allerede i år? Tenkte å stikke ned noen av blomsterbønnefrøene også. Men må tenke over hva som vil passe best, tofarget eller helrød?

Mens jeg grov, tumlet Veslemor og tre kamerater rundt på trampoline og i ronsestativ. De ble etterhvert klar over "tyggis-planten" som snuppa gjerne promoterer, og den ene utbrøt etterhvert: Hvis peppermynte hadde vært penger, hadde dere vært millionærer! De fikk med seg en bukett hver til å lage te av. Litt spent på hvordan det har blitt mottatt i hjemmene, men ingen sinte telefoner så langt, i alle fall!
Jeg er veldig nøye på å fortelle at de bare må ta av de plantene jeg har lært dem å kjenne igjen. Det er jo ikke alt som er mat her...

Lurer på hvor man får tak i halm, forresten? Felleskjøpet har visst ikke. De har bare høy, og det var ikke det samme. Hva er forskjellen? Tanken var å ha det under jordbærene.

1 kommentar:

  1. Gøy med "tyggis-plante" :-) Er det herdig peppermynte? Du kan kanskje ta kontakt med en stall å høre om de har halm? Ha en fortsatt fin helg!

    SvarSlett