søndag 8. mai 2011

Tomatplanter med nye hjem, og litt besøk

Med en helg som har stått i dorullsalgets tegn, har hagearbeidet foregått litt smått og pent på siden.
Tre dyprøde pellis har fått større potte, og plassering der de skal være: På bod-veggen. Bare det å se at det var planter der, fikk sommeren til å komme nærmere, synes jeg.
Tok noen stiklinger av dem mens jeg pottet om, og disse ruslet videre da en hagegal svingte innom for å kjøpe en sekk dopapir. Samme med en hengepellis.
Hun fikk med seg et par stiklinger, sa jeg til min kjære. Fint!  sa han ettertrykkelig ... tror han synes det blir nok hage om dagen.
;-)
Snart har jeg fått bort alt grønt der pallekarmene skal stå.
Og så er jeg vel kvitt overskuddsplantene av tomat. Nå gjenstår bare ompotting av de jeg har.

6 kommentarer:

 1. Det ble en rask visitt i kveldingen, og jeg blir bare så inspirert når jeg er innom deg :-) Pellisene er behørig vannet, både nye stikklinger og den der hengende med rot, De helt "nye" stikklinger har også fått plasthette, noe jeg ser har fungert bra på de få som overlevet vinteren her. Ringer deg en dag for å høre om når du jobber, eller kanskje helst om når du ikke jobber :-) hadde vært kos med en lengre kjas enn den vi hadde i ettermiddag

  SvarSlett
 2. Dorullsalg er viktig. Jeg er forresten tom.... Stiklinger er også kjærkomment for oss hagegale - for ikke å snakke om pellis-gale i disse tider :-)

  SvarSlett
 3. Inspirert av meg??? Hvilken del av kaoset da?
  Men hyggelig! Og JA, vi må ta en litt lenger variant en dag!
  Vil du ha doruller så kommer jeg fossende, Blomsterguri! Har fremdeles et par pellis-stiklinger å avse, også...
  ;-)
  Har du telefonnummeret mitt eller mailadresse? Finner ikke noe på deg?

  SvarSlett
 4. Ja, Anita, inspirert av deg og kaoset som du kaller det. Det er gleden din jeg ser, og de mange tanker og ideer du har. Gleden over hver lille ting som titter opp, og ikke minst de vakre pellissene på bodveggen. I morgen håper jeg gipsen på høyre arm er en saga blott og at jeg endelig kan begynne å virke igjen (det er vel ikke helt sikkert det er back in game, må vel forvente noe stivt håndledd, men med en haug som må pottes om i en rivende fart får jeg vel god trening.) Jeg har en dag uten fastlagt program denne uken, og det er onsdag, men da har jeg vel 1000 ting som må gjøres rundt om her. neste uke?????? har faktisk ledig onsdag der og. Hva med deg??????????

  SvarSlett
 5. Hmm, ja tanker og ideer er det ingen mangel på, dessverre.
  Har forresten blitt syk , jeg, så vi får se neste onsdag, tenker jeg.

  SvarSlett
 6. Du må komme fossende med doruller og et par stiklinger av de pellisene som Kristin syns var så nydelig. Men - vent til du blir frisk igjen! Tja - nummer og navn er det dårlig med her også - men, jeg skal spørre Turbolotte, så hører du fra meg! God bedring så lenge!!!

  SvarSlett