onsdag 2. desember 2009

Desember i rute

Kalender kom på plass FØR midnatt denne gangen, selv med te-pause... flyter litt på rutinen etterhvert. Eller tradisjonene, om du vil. Ungene vil ha det som i fjor, og det er helt flott. Da blir det ikke så mye å tenke ut hvert år.
Litt heftig oppstart, da storebror shoppet hårspenner og en del andre kalendergaver hos CMYK i stedet for på Cubus eller noe slikt, han svidde av en smule mer enn mor ville gjort, og var kjempestolt og veldig fornøyd med egen innsats. Skjønne ungen, han elsker den lillesøsteren så inderlig, og det er så deilig å se dem sammen. 5 1/2 år mellom dem, men de er virkelig venner!

I dag har vi bakt pepperkaker, veslemor og jeg. Ferdigkjøpt deig, litt dumt fordi far i huset ikke kan ha dem, men det er ikke aktuelt å bruke mye krefter på å være perfekt i år (heller...). tror han kan ha dem på Plantasjen, så uff, jeg må visst dit en tur. Det var da leit...

Første store gave er i hus, jeg nyter virkelig å ha en fridag med god tid! Jeg var skikkelig bevisst & brysom kunde i Briobutikken i dag. Godt de kjenner meg og vet jeg legger igjen det meste av leke-kjøps-pengene våre hos dem. He-he.
Det ble noe med mange lydvalg, med strømledning, mikrofonutgang, headset-utgang og mp3-utgang, og litt små tangenter. I stedet for den uten ledning, med større tangenter og mikrofon. Det vil uansett være vesla som bruker det mest, og da var tangentstørrelsen riktig. Til hendene hennes er større, vil hun vel ha slitt ut dette også...
Nå skal jeg hvile litt, og så kommer mormor på kveldsmat. Da blir det Vita-rundstykker, en varm takk til Juni som introduserte meg for dem!

2 kommentarer:

 1. Så deilig å høre at de er så gode venner. Sjeldent. Her i huset er det mere ett slik "love-hate-relationship" mellom dem. men som jeg sier til storesøster... en lillebror kan ikke brukes til noe som helst før han bikker 25. Da kan du utnytte han for alt han er verd, sjåfør.. bæring.. maling.. snekring. Så det er bare å være grei med han og legge inn noen askjer ;-)

  Award til deg i bloggen min på 2 des forresten.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for award. Ser på den til jul!

  Er vel i grunnen enig ang. lillebrødre. Min er 28 nå, og begynner å bli et hyggelig menneske det er fint å slå av en prat med. Før var det litt mer sånn "kan du hjelpe meg med denne digre steinen"-prating, og "Hei, søs, hva / hvordan gjør jeg nå...?"
  Småsøstre ser ut til å være atskillig mer utkrøpne og har vett til å drive aktiv ego-massasje for å bli likt. Ingen ler mer hjertelig av storebror enn hun gjør, og ingen er mer beundrende over alt han kan...

  SvarSlett