fredag 11. desember 2009

Julenerver

Nei, det er ikke meg...
Det er veslemor, 5 1/2, som er så spent på alt som skjer hver dag, at jeg nå to morgener på rad har måttet trøste og bysse og småprate med henne før hun blir klar for dagen. I dag var det først Lucia, og så svømmekurs. I går bakedag i barnehagen, onsdag nissefest med grøt i samme barnehage, tirsdag bytur med julespill og pepperkakebybesøk, og for sikkerhets skyld barnebursdag på mandag.
Og jeg HAR faktisk begrenset, fortiet og latt være en del festligheter, både på søndag, tirsdag og onsdag.
Nå skal vi sløve foran TV, rett og slett. Håper vi finner noe snop i skapet! Lussekatter er oppskrytt, spør du meg. Men julebrus er fint. Dét blir det eneste juleaktige akkurat nå!

4 kommentarer:

 1. Huff ja, det blir rimelig overload for disse søte, små som ikke helt har lært seg å skille snørr og bart enda. (Sier jeg som er med på ALT som er gøy og litt til...) Kjenner meg igjen - fikk DET spekkede opplegget fra bhg for desember måned. Snuppa mi ga beskjed om at hun ikke ville vite hva som skjedde, så vi lagde papirfly av arket og sendte det i søpla...(og jeg noterte som besatt i boka mi)
  God fredag!

  SvarSlett
 2. Fornuftig småjente, det!
  Her er vi litt mer kontrollfriker, både små og store... Sukk!

  SvarSlett
 3. Jeg har funnet ut at hemmeligheten er todelt: ikke fortelle for mye av gangen og å droppe en god del.

  Vi er heldigvis ferdige med årets siste juleoppvisning (3 danseforestillinger og 1 turnoppvisning er litt i overkant!). Nå skal vi bare bake litt og se blåfjellfilmen på kino.

  SvarSlett
 4. Dropper så godt jeg kan her... Nok en juletrefest avslått (eller underslått?) i dag.
  I dag har hun tent lys i kirka som eldst på sin avdeling. Det var visst bare stas. I morgen er det nissefest med korpset, og der er hun jo bare "med" som lillesøster.

  SvarSlett