onsdag 13. januar 2010

Noen få frø, bare

For noen år siden hadde vi et humoristisk skråblikk på AAs faresignaler, noen hagegale. Punktene ble sammenlignet med vår oppførsel i forhold til frø...
Jeg mener ikke å latterliggjøre AA, punktene er viktige og alkoholisme er langt alvorligere enn diller som frø og annen hobbyvirksomhet.
MEN:
Det var ganske mange som måtte innrømme at de hadde løyet om prisen på frøposer, eller på siste må-ha-plante.
Det var flere som dekket over spor etter frøkjøp. O.s.v.
Ikke rent få hadde hatt problemer i heimen pga prioriteringer i forhold til hagen.

Nå er det altså på'n igjen. Men bare noen FÅ poser...
;-)
Tomat Black Russian, mener denne blir forsket på fordi den er ekstra rik på antioksydanter. Skal angivelig tåle friland, men får nok bo i et av plast-teltene.
Salatbasilikum, ser knallgod ut
Blomsterert Pink Cupid, fordi den var SÅÅ lekker hos Ellea i fjor! (Hvor mange frø i hver potte, Ellea? For å få den så tett og fin?)
Kryddertagetes, tagetes tenuifolia. Spent på smaken... I fjor prøvde jeg selvplukket frø, og det gikk slett ikke.
Har ikke armer til å klippe inn lenker i dag, men det er fra Nelsons.
Og så fikk jeg med en såkalt gratis frøkatalog fra butikken, da. Sure! There ain't no such thing as a free lunch, og det gjelder jaggu for frøkataloger også! De grønne sinniaene, for eksempel, og sånn skjellblomst. Må jo ha? En ipomoea jeg ikke har hatt før? Hallo? Gratis?

5 kommentarer:

 1. Alle kvitteringer og slikt blir selfølgelig kastet FØR man kommer hjem. Så bærer man alle planter og slikt inn i drivhuset før man går inn. Og da ser jo mannen bare matvarene som kommer med meg inn.. he.he.

  SvarSlett
 2. Jotakk har da sneket med ubemerket ned i drivhuset mer enn en gang før jeg kom ramlende og ropende inn som om jeg akkurat hadde kommet. Og lyve på prisen......nesten alltid!

  Jeg prikler alltid bare en i hver sin lille potte jeg, men så satte jeg vel 5 stk. i krukka jeg hadde den i. Pink Cupid har jeg også kjøpt igjen i år. Den var en stor suksess ja!!

  SvarSlett
 3. Tja, jeg kaller det ikke å lyve jeg :-) men, å fortie sannheten, he, he. Men, til nå er det nesten gubben som maser på at jeg må komme igang. Har ikke fått sådd 1 frø enda jeg. For, når jeg har planlagt at idag skal jeg kjøpe såjord, så RINGER telefonen.... Hjelp, kan du hjelpe meg? Passe barnebarn (koselig), men alt det andre med ..... ja du vet. På ann igjen skjønner du. skal bli veldig godt å treffes.

  SvarSlett
 4. hihi :D
  Her må jeg heldigvis ikke holde slikt hemmelig, men så er jeg ikke av de mest ekstreme innkjøperene heller da, litt gnien faktisk. Mannen derimot kan fort finne på å blåse mer enn jeg synes er forsvarlig, tenkt det!

  SvarSlett
 5. Hi-hi! Ja, nemlig. Ikke helt alene i anonyme frøfrikers forening, nei.
  Kristin: Avtaler med deg selv er like viktige, og har du en slik først, skal du holde den!

  SvarSlett