onsdag 12. mai 2010

Vil rive mer

Må vel pent vente med å rive mer veranda til fredag, sånn for anstendighetens skyld?
Et blikk rundt i stua sier meg at det strengt tatt ikke trenger å skade om noen tar et par runder med nennsom hånd innendørs i stedet for å bruke brekkjern og hammer utendørs...

Og så får vi besøk - ja... Tror den nennsomme hånden skal få ta en liten runde allerede nå i kveld, jeg...

2 kommentarer:

 1. Skal si du er dyktig! - tenk å rive verandaen? Skal du snekre ny også?

  Så koselig at du likte gryteklutene mine. Men jeg selger ikke, for det har Anne ikke gitt lov til da hun la ut oppskriften, men du kan godt få et par neste gang du kommer en tur utover her. Du har forært meg mange planter og vært så grei jente at det fortjener du!

  SvarSlett
 2. River jo bare panel, ikke reisverk, da...

  Den derre snekringa prøver jeg å ikke tenke så mye på enda. Får litt mageknip, kjenner jeg.
  ;-) Men jeg regner med at jeg får pønsket ut noe sånn etterhvert. Ble litt blek da jeg skjønte at loddrett rekkverk i stedet for heldekkende antakelig må sees på som en "fasade-endring" og da må det byggemeldes. Tenkte det var enklere med loddrett. Så jeg får ta en tur til byen i morgen og forhøre meg.

  Er det copyright på grytekluteoppskrifter???

  Hvis vi skal se på hvor mange planter som har kjørt hvilken vei i tunnellen, må jeg være GRUELIG snill resten av året, tror jeg... (Apropos dét, så er de fyllte hvitveisene bare skjønne, nå. Jeg har dem i trappa, så jeg kan sitte og nikke litt med dem i sola!)
  Men gryteklutene var så søte, så jeg sier nå takk likevel, jeg!

  SvarSlett