tirsdag 27. mars 2012

Ingen å leke med

Både i går og i dag har jeg durt ut i hagen for å nyte kvelden før leggetidsrutinene, og begge kveldene har snuppelure kommet tuslende litt betuttet. I går hoppet vi strikk, og i dag sparket vi fotball, før vi gikk inn og gravde fram sommertøy fra ymse lagerplasser.
I dag morges var det full katastrofe fordi et skjørt var blitt for trangt - hun hadde jo nesten ALDRI fått brukt det. Et par venninner er aldri å se lenger. Ett eller annet er på gang, men HVA? Hun nekter å fortelle når jeg spør og lirker. Hun er nettopp fylt åtte, men er mer "tenåring" enn broren på 13 1/2.

2 kommentarer:

  1. Huff, det er aldri hyggelig når ungene ikke har det bra, og det føles ekstra tungt når de ikke vil fortelle. Håper det ordner seg raskt!

    SvarSlett
  2. Fant vel et delsvar inne på Moviestar planet i går kveld, men det tror jeg ikke hun selv har oppdaget. "Jeg vil ikke være bestevenn med deg lenger!"
    Hun har sagt at vedkommende heller vil leke med "de på sin egen alder", de er 3. klassinger. Dette er jo lederen i "banden" som har holdt mer eller mindre sammen i flere år nå, så jeg må nok til å engasjere meg litt mer seriøst med å få andre kontakter for henne.

    SvarSlett