søndag 22. april 2012

Risikoadferd

Plassproblemene i vinduskarmer og deromkring hadde nå nådd et slikt nivå at en del har fått utepotter, og er satt ut. Krysser fingre, og skotter bort på termometeret hvert tiende minutt...
Et par av pellisene tok jeg stiklinger av, just in case.
;-)
Stiklinger er jo små og søte, og tar nesten ikke plass...

Stakkars den ene pepperbasilikumen ble kastet ut i hjørnet av en pallekarm. Den hadde frekt nok slått seg ned i en av leirpottene som passer akkurat til smijernsopphengene jeg har tre på rad av. Og da vil jeg jo ha tre like store potter på rad også. Med tre like planter i, nemlig de lekre dyprøde pellisene jeg kjøpte i fjor. De som het ett eller annet med kjærlighet.

Har vel ingen illusjoner om at pepperbasilikumen vil trives ute i pallekarm i april, men jeg har ikke fått helt dreisen på å bruke den likevel. Så det holder med en plante. (Og så har jeg fire stiklinger av den også, om jeg skal være helt ærlig. Og det holder i alle fall med fem...)

1 kommentar:

  1. Oj, du tar sjanser :) Men det skulle vel gå greit så langt sør, akulle jeg tro! Krysser fingrene! Plassproblemer kjenner jeg til! Jeg var så heldig og fikk gitt bort noen av plantene som står på planterommet, så nå kan jeg prikle mer ;)
    Lykke til!

    SvarSlett