onsdag 18. april 2012

Ut på tur...

Jeg var rimelig stolt av meg selv da jeg var på plass i lysløypa før klokka ni i dag morges, med mye ull og regntøy. Jeg er veldig bevisst på at de 36% jeg er såkalt "midlertidig ufør" i, ikke skal forsvinne i tull og tøys, så onsdager blir det som regel trening i en eller annen form. For da har jeg fri. Eller altså ikke fri, men tid til å gjøre meg enda noen hakk friskere. Men jeg har ikke vært flink til å la den treninga bli utendørs denne våren. Ble jo sylte forkjølt i påska, så den forsvant helt. Og så er jeg jo allerede mye ute i hagen og holder kroppen i bevegelse slik.

At naprapaten senere på dagen mente jeg skulle ta en tur til, måtte jeg jo bare bøye meg for. Men den ble litt kortere, det skal jeg innrømme. Til gjengjeld var den raskere, og utenfor skogsveien. Jeg vil tro skogbrannfaren er borte, for å si det sånn. Det var en veldig våt fornøyelse!

I skogen fant jeg Fru Bokfink, som spiste med sin kjære. Hyggelig å se at hun også er på plass. Hannen har jo vært her en stund. Linerla var også på plass, men den så jeg vel strengt tatt onsdag i påska, også. Derimot hørte jeg ingen hakkespett, og den trodde jeg da at jeg har pleid å høre på formiddagsturer?

3 kommentarer:

  1. Du er god når du trener i regnet Anita, jeg har en tendens til å synke ned i sofaen da :-) Og ja - jeg er i kolonihagen både lørdag og søndag hvis du vil komme innom en tur :-)

    SvarSlett
  2. Har innsett at sofaen er en dårlig venn i dårlig vær. Jeg trenger bevegelse når kroppen blir "vær-dau", og stadig oftere klarer jeg å velge riktig!
    Skal prøve å få tatt meg en søndagstur om verden ellers oppfører seg pent!

    SvarSlett