lørdag 7. november 2009

På ball

I dag har vi vært på avslutningsball på danseskolen. Vi har vært litt spente på om vi ble friske i tide, men det gikk bra. Hun måtte forsake både bursdag, danseskole og svømmeskole i uka som gikk, så jeg er glad på hennes vegne. Ikke alle hadde tenkt på å droppe ballet bare fordi de skulle fortsette å være hjemme fra barnehagen til mandag, så jeg er glad deler av familien ikke stilte. Risikogruppe og uvaksinert...
Men for Veslemor var det uansett stor stas. Først innom tante til hårstell, mammaen er jo håpløs på sånt. Så oppstilling, polonese, og masse dansing! Små og store, nybegynnere og nesten elite. Vi har noen flotte talenter i klubben, det røkker i dansefoten bare å være tilskuer! Hun forkynte da hun kom hjem at nå ville hun lære quickstep!
Men jeg har ikke tidligere reflektert over at det ikke er noen framtid i denne hobbyen med mindre vi greier å finne en guttepartner til henne? Uten kommer hun ikke inn i selve klubben, selv om hun får lov å fortsette å gå kurs.

2 kommentarer:

  1. Gutten min her er vel litt for liten for henne. Mor har nemlig store planer om å få han på danseskole selv om steinaldergubben i huset nekter. Herreminnhatt. Fotball,kickboksing og dans må vel være helmax?

    SvarSlett
  2. Ja, det spørs vel om ikke han får problemer med å føre der...
    ;-)
    Det tror jeg kanskje en seksåring også kunne fått, sant og si...

    SvarSlett