onsdag 18. august 2010

Mye nytt

Ny jobb for gubben, nytt klassetrinn for poden, og skole og SFO for veslemor. Det er bare jeg som ikke er så ny i tralten lenger. Jeg har vært tilbake på sykehuset et par måneder nå, og synes det er deilig! Men at jeg må ha fokus på trening i enda større grad, det er ikke til å komme forbi. håper likevel jeg skal kunne øke stillingsstørrelsen fra 30% til 50 om ikke så lenge.

Men nå som alle andre her i heimen skal in i nye rutiner, er det ganske godt å ha litt å gå på med både tid og krefter! Det blir mye mer som faller på meg nå som min kjære har fått mer jobb. Men det er jo også en del av opptreningen min, å finne gode hverdagsrutiner.
Jeg tar meg i å klappe meg selv på skulderen i ny og ne, og tenke, "Dette ville du ikke hatt vett til (evt. vett til å la være) for et år siden! Flink pike!"
Og nå skal jeg ha vett til å ta trimsykkelen fatt i møkkaværet!
;-)

3 kommentarer:

 1. Mye nytt hos dere! Håper det går bra for alle sammen.
  Så godt at du trives på sykehuset og ønsker deg større stilling:)
  Lykke til både på jobb og i trening!

  SvarSlett
 2. Så flott at du er blitt bedre til å passe på deg selv, at gemalen har fått ny jobb og unger på skolen. Litt av en kabal som skal gå opp hver dag, hver uke hele året... Logistikkutdanning skulle vært påkrevd for foreldre med barn i en viss alder.

  Og kunne så vi to klare å finne en dag der vi begge er ledige? Så vi kunne kjase om hage og frø og kaffelere litt og sånn? Tror kanskje tirsdag i neste uke er en fin dag for meg ...

  SvarSlett
 3. Takk, Marit!
  Og Mete, dette burde la seg gjøre snart - helst før rabarbraene visner... Tirsdag skulle jeg egentlig lage smykker med noen venninner, men egentlig tror jeg at jeg bruker opp ryggen på personalmøte, så sofakrok er sikkert å foretrekke fremfor arbeidsbord.
  Hvis vi kan ta det hos meg? (Jeg bruker opp litt barnevaktkvote denne helga, allerede, og gubben er på biologitur med en klasse...)

  SvarSlett