søndag 16. august 2009

In-spirer-ende

Fra Hagegals forum må jeg bare få plassert denne lenka over det som kan spises som spirer.
Jeg har ikke testet verken løk eller grønne erter, for eksempel...
Rødbetespirer er veldig dekorative - og gode. Linser har jeg jo i skapet, både grønne og røde.

3 kommentarer:

 1. Ertespirer har jeg prøvd, men jeg er ikke så god til å dyrke spirer. De blir liksom ikke så delikate og sprøe som jeg ønsket, vannet er vanskelig å skifte på de spirebrettene jeg har og dermed ser det ikke så fristende og lekkert ut. Ertespirene smakte jeg på og de var ganske gode.

  Anita, takk for tilbudet om stjerneskjerm, men den har jeg tre forskjellige stykker av så den trenger jeg ikke. (finner ikke ut av telef. nr, ditt, vet jeg har det på en melding fra deg, men kanskje jeg har slettet det)

  SvarSlett
 2. Spirer er jo godt i salater og på skiva. Men jeg får det liksom ikke helt til. Og så når jeg har lyst på det gidder jeg jo ikke vente på at de skal gro.. lat som jeg er.

  Anng økologisk cocktail kjole.. hallo... hva med limousinen man bruker til å kjøre dit i? He-he. Det finnes jo spiselige kjoler på sex-butikker kanskje disse er mer biologisk nedbrytbare? Kniiis.

  Freak bedd ja. Tror det blir en hit. Jeg sår til deg også jeg. Så kjører vi på begge to. Johooo!

  SvarSlett
 3. Jeg skjønte ikke helt opplegget på spirebrettene dine, jeg, Juni. Egentlig funker det utmerket med sylteglass og gasbind til dekke og strikk til å holde gasbindet på plass. Da holder fuktigheten seg god, og det er lett å tømme av vann.
  Har man el-limoer, kanskje? Spiselig kjole høres jo - eh - interessant ut? Jeg blir mer og mer klar over at jeg har et kjedelig liv. Det var forresten et eget kapittel om sex-leketøy i boka, og konklusjonen er blant annet å unngå ftalater i dildoen... siden slimhinner tar opp mer av slikt enn f.eks. vanlig hud. Jeg har MYE å lære før jeg blir en glamour-girl, helt klart.
  Men freak-planter er jeg helt klar for. Smugplanting av gunnera i naboens staudebed...?

  SvarSlett