torsdag 27. august 2009

Jeg shopper, altså er jeg?

Felleskjøpet: Navnepinner og oppbindingsdingser, men de førte feil type trillebårer... Videre til Arthurs, som ikke hadde slange inne, men bad meg dra til "Kjell på tappen". Som pumpet opp med trykkluft enda dekket var så flatt at det ikke var tett ved kanten. Magi? Og ikke fikk jeg lov å betale, Kjell er nok av den gamle skolen...
Tusen takk!

Biblioteket: Jeg greide å bare levere, YESS! Rett forbi hagebok-hylla uten å nøle! Har forsåvidt litt å lese på allerede, da, både fra biblioteket og ellers.

Indiska: Bluse, - til og med økologisk, men ingen putetrekk. Man får ikke bare putetrekk der lenger, sa damen, "folk" vil bare kunne bære ting hjem og plassere dem rett i sofaen. Vi fikk en hyggelig prat om miljø og søppel, transport av "luft" og sådant mer. Jeg lovet å være riktig plagsom slik at de kunne få større etterspørsel. Hun tilbød seg å kaste innmaten for meg, da. Og var ellers helt enig i at det var en forkastelig fremgangsmåte - og det tror jeg faktisk hun mente.
Når det gjelder klær, er jeg fremdeles sur over at tolv kilo ikke vises på størrelsen jeg må ha - jeg begynner så smått å lure på hvor mye av meg som må bli borte før jeg får plass i en vanlig Large? Det var ingen grunn til å kaste seg over tights-bølgen, sa prøveromsspeilet.

LiBe Fair Trade: Jeg bare MÅTTE ha et par CDer fra Putumayo, så nå sitter jeg og svaier og vrikker til karibiske rytmer mens jeg skriver. Hip-shaking er bare forbokstaven... -Veldig fornøyd med å ha kjøpt pc med harman/kardon lydopplegg!
Fair Trade-butikken hadde putetrekk, men de jeg likte best hadde hun ikke nok av. Jeg hadde veldig lyst på de dødskule nettene av resirkulerte, flettede juice-kartonger, men nøyde meg med pung og småveske. Klarer jo ikke bære store vesker, likevel! Og disse har jeg siklet på en stund!

Ellers har sokkene til vesla endelig gått videre, så H&M ble også besøkt for nødvendigheter. Dermed datt jeg innom Norli og fikk med meg to filmer jeg bare har sett halve av, Lorenzos olje og Duften av kvinne.

Nå skal jeg finne gulvet og Feldenkraise meg litt, det skal god rygg til for å være en aktiv shopper...

4 kommentarer:

 1. Akk så deilig - jeg innrømmer det gjerne - jeg kan bli überlykkelig av shopping...
  Så flink du har vært ,Anita! Om ikke den vanlige Largen er der enda, så har du allikevel gjort en flott innsats for deg selv!!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Ja det der med putevar irriterer meg også noe så inni hampen!! Nå kjøper jeg heller noe stofff selv og syr.

  SvarSlett
 3. Hageshopping må virkelig være shopping over alt - og ja, jeg synes det var et fint motto! :-D

  SvarSlett
 4. ;-)
  Vi får lage en putetrekk-terror-gruppe...
  I hagesentre kan jeg gå alldeles amok, det innrømmer jeg. Ellers er jeg egentlig ikke så glad i å shoppe (delvis pga denne XL på mine små cm over havet - er det passe bredt er det aaalt for langt). Men jeg var forunderlig oppløftet da jeg kom hjem etter denne turen, både fordi jeg hadde unt meg et par ting jeg hadde hintet kraftig men fåfengt om før bursdagen min, og fordi jeg hadde møtt flere hyggelige kundebehandlere underveis.
  Tror jeg må jobbe for å få litt mer sosial input på dagtid, det er vel ikke meningen at butikkfolket skal stå for "dagens mest utviklende samtale".

  SvarSlett