torsdag 14. april 2011

Datura, løk og oliven

Jeg pleier å sette frø i vann før jeg sår dem, men noen ganger blir ikke neste dag helt som planlagt, og løkfrøene var nå i vann for tredje dagen... Men i dag har jeg lukket øynene for alt rundt i en halvtimes tid, og fått dem i boks.
Vanlig gul løk, spent på om jeg får dem til, i fjor hadde jeg "kjempeløk" som trodde de var vårløk i oktober...
Daturaen er navnløs og hvit - jeg har sådd to frø i hver potte og det er vel litt i overkant. Med fullt tilslag har jeg vel laget meg et plassproblem også. Men noen donasjoner er jo alltid hyggelig, da! Jeg har et par verandaer i familien som ikke fylles opp så fort.
Olivenen kom også i frøboksen, og når noen er SÅ snille blir til og med jeg høflig beskjeden og tar bare én.

Ellers har jeg priklet tomater i hopetall, men de gule cherrytomatene tålte det dårlig. Nå går jeg og skuler på de to siste pottene som skal til pers.

Og så har jeg omsider fått tak i persienner. Men i kveld kan jeg ikke bråke, så det får bli i morgen!

2 kommentarer:

  1. Datura, ja! Jeg sådde Datura stramonium `Violetta` den 20. januar, men de spirte ikke =( Den var skikkelig lekker. Jeg tror ikke to frø i hver potte er i overkant! Krysser fingrene for at dine spirer!
    Ha ei skikkelig fin påske!

    SvarSlett
  2. Takk! Jeg er litt spent, ja. Kjøpte for mange år siden, da tror jeg det kom tre frø i posen og de kostet skjorta. Her kom det "drøssevis" i frøboksen, så da ble fristelsen for stor. får håpe det rekker å komme blomst... om det spirer, da.
    ;-)

    SvarSlett