torsdag 28. april 2011

Spanske margeritter og lilla nicotiana

... det er dagens utpottede. Og tre små spirer av vinterkarse. De siste fikk bo i en kurv jeg fant på Gjenbruk i går. Ellers går det smått her, jeg er fremdeles, eller var det igjen?... ganske pudding...

3 kommentarer:

 1. Pudding igjen... du har min store medfølelse. Ille når ikke kroppen fungerer.
  Det går smått her og, startet sent, og nå med brukket arm. Men sådd har jeg. og prikkling er også for det meste unnagjort. nå er det ompotting osv.Men det skal nok gå det også. mange av overvintringsplantene (fuksia osv ser døde ut, men gir ikke opp håpet enda).
  I fjor hadde jeg plassproblemer og ferdige ampler i blomst på denne tiden. I år er plantene også mange, men enda veeeeldig små.
  Det får bli som det kan... :-))

  SvarSlett
 2. Brukket arm??? Kjære deg, da?

  SvarSlett
 3. jada, stakkars meg :-)) men nå begynner det å fungere. var på feldenkrais igår, men fikk bare omtrent halvparten til å funke. var mye med armer og fingre, og det ble jo litt problematisk, Men, idag har jeg funket bra. Har begynnt kampen mot løvetann, den er alltid vedvarende her vi bor på landet med jorder rundt huset. I "plenen" har jeg gitt opp. der bare sabler jeg dem ned med klipperen, men i bedene kjemper jeg litt mere.. Min nybadete toy puddel valp hadde det storartet der han ristet jorden av løvetann med rot. Vel, direkte nybadet var han ikke når han krøp til køys i buret sitt ikveld, men han luktet godt... av shampo og jord.
  Livet er herlig... og ikveld var det faktisk mulig å nyte verandaen i sommertøy :-))

  SvarSlett