lørdag 9. mai 2009

Hemningsløst hagefokus

Planteloppemarked, Oasen og en rusletur i hagen med et annet hagemenneske. Fulgt av hyggelig prat på verandaen etterpå. Utrolig mye bedre å vise rundt hagefolk enn andre i hagen. Da kan man peke på for eksempel vesle Primula Jessica og vite at den får oppmerksomheten den fortjener. Og kanskje bli kvitt noe som det er litt i overkant av hos en selv.

Og så kom det til alt overmål pakke i posten!
Dermed ble det en rusletur til, denne gang med gubben. Drue i pakken, men ingen ledig veggplass. Minikiwi Issai fra Oasen, fremdeles ikke ledig veggplass. Vi må få på plass en bue eller fler.
Heldig at jeg så buer på Oasen i dag...
;-)
Stein hadde de også der, forresten. Kanskje jeg kan få ferdig et par "små"-prosjekter?

Resten av dagen har jeg husarbeidet som en helt, med et lite anstrøk av dårlig samvittighet overfor eksamenskandidaten som ble alene med de søte små mens jeg var på vift.
Nå skal her hviles!

4 kommentarer:

 1. Deilig hagedag, forstår jeg!
  Eksamenskandidater fortjener også adspredelse, og det er da hyggelig å være sammen med barna slik at mor i huset er veldig mye mer happy når hun kommer hjem fra vift! Det er jo rett og seltt en vinn-vinn situasjon!

  Himla gøy med pakke i posten, da!
  Det vil jeg også ha - jeg fikk forresten pakke fra Impecta om fredag. Gøygøygøy, men må få ut en del fra drivhuset før jeg får sådd det nye ...

  SvarSlett
 2. Forstå det den som kan, men vi hagemennesker har det med å handle først og så lete etter en plass til det nyinnkjøpte. En situasjon jeg havner i rett som det er. Det som er enda rarere er at som oftest finner man en løsning på problemet og planten kommer i jorda.

  Lykke til med dine nyinnkjøpte.

  SvarSlett
 3. Ja så var det det der med ledig plass da.. et kjent problem her også.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig dag i går. Koselig å se hagen din, og tida gikk kjempefort. Tenkte jeg skulle få gjort litt da jeg kom hjem, men jeg fikk bare klippet plenen. Men det må jo gjøres det også.

  SvarSlett