søndag 10. mai 2009

Nok en pluss-dag - med litt tidlig slutt

Skal skrive kort.
For etter at Mete kom og gav meg et hyggelig avbrekk, men alt for mye som må få en plass (sikle og hurra!), så gjøv jeg løs igjen.
Nå står greipet dypt nedi et bed vi rotet litt i (der jeg ble kvitt løpstikke, lurer på om hun aner hvor stor den blir...?) - der en hosta eller tre nå skal opp. Og jeg har vært klok rekonvalesent og gåt inn og klaget min nød til gubben. Riktignok etter en del minutters krangling med hostaen på egenhånd, men jeg gikk inn. Og bad om hjelp. Visdomstannrøtter!
Så nå sitter jeg og surmuler over at jeg trenger hjelp. Men er litt fornøyd med å ha bedt om det.
Og jeg skal ikke ødelegge "restarbeidsevnen" her på pcen.
Takk for besøket!

5 kommentarer:

 1. Det er viktig å be om hjelp når man trenger det, men noen ganger kan det sitte litt langt inne, for man vil jo så gjerne selv.
  Og du har du mer løpstikke til overs?
  Jeg hadde løpstikke for noen år siden og har sikkert frø liggende men vet ikke om de har spireevne igjen.
  Jeg visste nemlig ikke hvor stor den ble eller hvor mye den bredte seg, så jeg kvittet meg med den da det gikk opp for meg. Men nå angrer jeg, det gjelder bare å finne den rette plassen.

  Og kanskje har jeg noe som du har lyst på her ute?

  SvarSlett
 2. Jeg tror jeg fikk med det meste av Anitas løpstikke, Juni, men jeg deler gjerne med deg! Jeg vet hvor stor den blir ja, Anita, så jeg skal plante den i et passelig rør som går passelig dypt sånn at den ikke får utvidet territoriet sitt så veldig... Takk for kaffe og hageprat - hyggelig!Ble av med resten av geraniumene hos Charlotte - for Ellea var der også :-)

  SvarSlett
 3. Ja jeg fikk også besøk av Mete. Utrolig koselig. Ellea var også innom en snutt.

  Løpstikke er jo godt da. Her i hagen var det sikkert 8 stk på rad og rekke. Flere meter høye. Men jeg blir aldri helt kvitt dem. Nå vokser en ut av muren her også!! HImmel.

  Flink jente, forresten.

  SvarSlett
 4. Nå har all hostaen jeg fikk av deg kommet i jorda her også:-) Takk takk! Fikk delt den men du verden som jeg kjempet. Hva skal man med styrketrening nå man driver med hagearbeide???

  SvarSlett
 5. Ikke mer løpstikke her, nei. Jeg liker ikke smaken, jeg.
  Men jeg har fremdeles nicotiana som har tenkt seg ut til Juni, - men som Mete mente hun hadde adskillig bedre ex. av. Mine har ikke helt likt herdingen, sant og si.
  Var ikke såflink som jeg skulle resten av dagen, fikk jo hjelp... så nå blir det lite hage og data noen dager.

  SvarSlett