mandag 8. juni 2009

Jeg har blitt tagget

Ellea har tagget meg:
Hva er du opptatt av for tiden? Miljøet
Hva har du på deg i dag? Dongeri og t-skjorte, som vanlig
Hva skal du spise til middag? Rester – deilig chili con carne. Og ungene får kjøttkaker mens gubben tar seg av karrigryta. Skikkelig a la carte!
Hva vil du gjerne lære deg? Begrensningens kunst, og hvis noen har gode linse- og bønneoppskrifter uten melkeprodukter, må de gjerne hive inn noen.
Hva hører du på akkurat nå? To søte småfrøkner som spiller kort – med nyoppfunne regler… LOL!
Hvordan er ditt favorittvær? Delvis skyet oppholdsvær. Varmt nok til at det er godt å være ute, kaldt nok til at det blir mer jobbing enn hengekøye.
Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Å bli frisk nok til å komme i jobb.
Hva synes du om personen som tagget deg? Ellea er en hjertevarm og klok dame som har fått lære mer enn jeg strengt tatt har lyst til å lære selv, og som har greid å bruke lærdommen konstruktivt.
Hvis du kunne fått et hus ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det vært? I nabolaget, men dobbelt så stort og med strandlinje, og tomt stor nok til selvforsyning og en aldri så liten fotballbane. Aller helst med en ekstra leilighet til en familie som står meg spesielt nær.
Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? Kaffe ;-) og en anleggsgartner med tilhørende økonomi i en måneds tid?
Hva vil du gjerne bli kvitt? Vanstyret i for eksempel Nord-Korea, Zimbabwe og Kongo.
Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen - hvor ville du dratt? En tur til min venninne i Larvik, det er for langt for meg å kjøre nå, og til tider savner jeg henne veldig!
Hvilket språk vil du lære? Spansk. Dette enorme språket som jeg bare så vidt har fått smake på. Tenk dere 70-binds leksikon mot våre tafatte 17…
Hva ser du etter i en venn? Tålmodighet, klokskap, vidsyn. Det er i tillegg en definitiv fordel om vedkommende ikke røyker, og er vedkommende til alt overmål fri for hunder og katter blir jeg ekstra glad! For da kan jeg besøke vennen uten medisinering.
Hvem vil du gjerne møte? Aung San Suu Kyi. Og jeg ville bedt henne forklare hvordan hun klarer å beholde vettet med alle overgrepene hun blir utsatt for av juntaen.
Hva slags musikk liker du? Vangelis, Madrugada, BB King og Peter Green spilles ofte for tida.
Hva er favorittplagget i klesskapet ditt? Fjellreven-jakka i rød og hvit raggestrikk
Hva er drømmejobben? Den jeg hadde før jeg ble syk. Men med dobbelt så stort personale så det er mulig å utføre den så godt som de vi jobber for fortjener.
Har du noen favorittmodeller? Ikke av mennesker, men jeg er glad i Avensisen vår, og kan også godt drømme om adskillig heftigere bilmodeller. Jo forresten, det var en fyr som drev og stupte gjennom en haug svømmebasseng pga cola eller buksa si for noen år siden. Han var ganske flott.
Hvis du hadde 1000 kr nå, hva ville du brukt dem på? SOS Barnebyer.
Beskriv stilen din. Rotete.
Hva var det siste motebladet du leste? Kamille. Søsteren min lånte meg det for å vise meg hvorfor hun sa opp abonnementet. Jeg skjønner henne.
Den siste CD du kjøpte? En eller annen Hits for Kids som julegave. Jeg tilgir meg aldri...
Hva hørte du på da du ble tagget? Ungene og naboens motorsag.
Hva vil du akkurat nå? Ut i hagen med kaffekoppen.

Jeg utfordrer Helenes hengekøye og Mete.

5 kommentarer:

 1. Takk for den, du... Hm. Så må jeg rett og slett utsette det kjedelige arbeidetsom venter litt til og heller la meg bli tagget, da.. Ja, det var skikkelig leit *LOL*

  SvarSlett
 2. Phu - godt det ikke ble meg! Prioriterer bare utetid nå! Men det var morsomt og interessant - som vanlig, å les din "tag"! Mye jeg kunne være enig i - felles smak der!

  Hmmm Cola mannen! ;-)

  Ellers likte jeg godt ditt inlegg om attføringen! De kan jo prøve de som vil!!!

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du bekrefter mitt inntrykk av deg. Du er en spennende dame er du!!

  SvarSlett
 4. Hm, og jeg som lurte på om jeg kunne ha tre og sende til, Harryford. MEn så tenkte jeg at du har jo så stort "damehoff" at du blir sikkert tatt av andre uansett...
  Jeg føler meg ikke mye spennende i dag, så takk for kommentaren, Ellea...
  ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg tok utfordringen....

  SvarSlett