fredag 6. februar 2009

Blind for det nærmeste

Gift med en kvitrende gal mann, men har jeg tenkt på at en hobby man ikke trenger friske armer til er fugletitting? Nei, det har jeg ikke.
Selv om jeg er med ham på en del av møtene til NOF, siden de er sammen med zoologisk forening sine.
Og selv om vesla og jeg fører artsliste for meisebollegreina vi satte opp på verandaen. (Foreløpig fire arter ;-) ...)
Og selv om guttungen og jeg var på svanefotografering i Kjosbukta for et par år siden. (Svaner er store og fine for nybegynnere. Enkle å få skarpe.)
Jeg har bare surmult over at det blir for tungt å holde kamera, og så har jeg bare gammel speilrefleks med telelinse. Ikke digitalt. Men det er jo verken kamera eller andre digitale ting som er grunnhandlingen her! Det er ut og lytte og se. Faktisk.
Og nå skal jeg logge av for i dag, kjenner jeg. Armene liker ikke snøvær.

2 kommentarer:

  1. Så spennende. I vinter ble vi vitne til e kongeørn som tok en katt. Var heldig og fikk tatt bilder, litt dårlige, men læll. Og så går det gaupe i nabolaget. Spennende med dyre- og fugleliv.

    SvarSlett
  2. Spennenden med fugletitting. Som svar på kommentaren din hos meg: jeg er gift inn i den dilla og mannen er med i ornitologisk forening. Men jeg har aldri vært med på noen møter der. Jeg har jo lært en hel del av han og synes etter hvert det er spennende å følge fuglene i hagen her og på hytta. Registreringa tar han seg av.

    SvarSlett