onsdag 4. februar 2009

Ny drivhusfantast?

I dag greide jeg nesten å verve en ny til Vågsbygd hagegale, denne gang en drivhusdame fra Søgne. Men så hadde jeg ikke med meg noen kort. Får se om hun finner fram til oss på ren hukommelse...

3 kommentarer:

 1. Oj!!!! der fant jeg dere!
  HEI ANITA! og resten i Vågsbygd hagegale

  Drivhusfantast???? Ihvertfall ivrig etter å komme igang, er jo helt fersk, men har og mange traumer om at detta fixer vel ikke jeg!!!!

  Ikke kan jeg noe om sånne blogger å greier heller, men kan kanskje få hjelp til det??

  Har notert meg 3. mars om jeg får besøke dere, men treffer vel deg Anita før det. Hilsen fra Kristin

  SvarSlett
 2. KJEMPEHYGGELIG!!!
  Starter du med 15 m2 er du vel snart fantast, tenker jeg ;-) Ellea og Charlotte er drevne. Bloggingen kan vi nok også hjelpe deg med, du har jo allerede greid å legge inn en kommentar her!
  Og ja, vi sees til onsdag, hvis alle mine barn er friske. (Bank i bordet!) Da kan du jo få tlf nr mitt slik at du kan ringe hvis du står fast. (Har ikke så lyst å legge det ut her.)

  SvarSlett
 3. den e veldig grei Anita. Har nettopp kommet inn fra drivhuset jeg!!! måtte bare ut en tur ikveld og nyte snedrysset som kom over taket. Jeg har egentlig vært der ute i hele dag..... Bare innom huset for nødvendige ærend og middagslaging da. Drømmer og planlegger, men vet egentlig ikke helt hvor jeg skal begynne.... så jeg gleder meg til å treffe flere GALE!!! Er priviligert som for tiden disponerer tiden min som jeg vil. Men... i helgen blir det pass av et barnebarn, og da blir det ikke mye tid der ute. hei så lenge, hilsen Kristin

  SvarSlett