onsdag 29. juli 2009

Dagens

Jeg kjenner at det å greie å fikse ting, det gir meg energi. Og i dag har jeg (med min kjære som sterk assistent) byttet en defekt flottør i en do. Ingen big deal, men definitivt enklere når man har gjort det før. Og det hadde jeg, for ni år siden.
Nå renner ikke vannet lenger, og jeg er i godt humør!

5 kommentarer:

 1. ØØy, fikser du min do også her?

  SvarSlett
 2. Tjaaa, jeg er jo på leit etter hva jeg skal bli når jeg blir stor... Men jeg trenger altså en sterk mann, da? Som jeg kan fortelle at sånn og sånn skal det gjøres...

  SvarSlett
 3. Imponerende - ikke så mye at du gjorde det rent fysisk, men at du i det hele kom på tanken "at det fikser jeg selv"!

  Green Grape har foresten vært en favoritt her i mange år! De har det med å ville buske seg, og det finnes beskjæringsmåter å unngå det!
  I år trodde jeg den var glemt sådd, eller at de var kasta sammen med "for mange plantene", men jammen dukket det opp et flott eksemplar i drivhuset, som jeg nyter av nå. Den hadde mot formodning ikke buska seg i år - så jeg kjente den ikke igjen!!!

  Dette siste var i serien "jeg leser meg opp"!!!

  SvarSlett
 4. Hmmmm... jeg trodde det var meningen at Green Grape skulle buske seg jeg.....

  Ellers: behøring imponert over deg Anita. Vi sees til støping i morgen:-)

  SvarSlett
 5. Hmm, "imponasjen" kan godt justeres ned. Den nyfiksede dustedoen sikler...
  Ikke så mye at det MÅ gjøres noe med akkurat i dag, men nok til at vi må nedi en runde til. Men det er egentlig rimelig enkelt opplegg på gamle doer. En gaffelaktig sak med to dingser ut til siden. De to små dingsene skal inn i et par små bøyler som sitter fast i bunnen av sisterna.

  Ellers er Green grape på neste års liste, ja. Det er helt klart.

  SvarSlett