lørdag 18. juli 2009

Enda litt livligere i lunden

I dag har vi virkelig levd opp til bloggens navn.
Her har vært øredøvende livlig innendørs mens det plaskeøstepøste ned ute. Først kom to stk fra barnehagen - pluss mammaen siden den ene er litt engstelig av seg. Frøkna i huset syntes el-pianoet og den talende ekkopapegøyen var passe bakgrunnsstøy mens de hylte rundt i underetasjen. Så kom storebror hjem sammen med husfetteren, og så kom ei til fra barnehagen. Jeg og mammaen har skravlet uten én pinlig pause i fem timer, sånn ca.
Kjempehyggelig, og dagens middag kom fra Pizzabakeren. Dét var ingen lei seg for, selv om vi måtte spe på med en grandis til de to største ulvene.

Etterpå gikk vi en tur oppi lysløypa og så etter bever. Han var ikke ute i dag, men det var møe vann der i skogen, og jammen litt kantarell! Nam! Nesten ei halv skive til meg og gubben ;-)
Gutta boys betakket seg for skogstur i været og tok en liten titt på Ringenes Herre i stedet.

3 kommentarer:

 1. Jeg må innrømme at det er på slike regnværsdager det kjennes ekstra godt å ha voksne barn så man slipper all støyen. (men det hørtes jo litt koselig ut også da:-) Dagen har blitt brukt i morgenkåpe ved PCen. Deilig sånn av og til:-)

  SvarSlett
 2. Morgenkåpa satt lenge på her også gitt. Ikke så mye tur i lysløypa å skryte av nei... for slapp...

  SvarSlett
 3. Lydnivået var heftig, ja. Men ungene var utrolig greie.
  Tok en tur i løypa i dag også, gubben og jeg er de eneste som _går_. Alle andre løper, men ingen andre smiler og spiser blåbær?

  SvarSlett