søndag 12. juli 2009

Ikke pc-skjermen heller, nei

Skjønner det hvis noen mistenker meg for å stå på Experts lønningsliste denne sommeren...
I forgårs skulle jeg omsider få testet om det var den nye pc-flatskjermen fra Elkjøp som var problemet siden de ikke greide å få fram de samme feilene som jeg rapporterte etter at de hadde reparert pcen. (Det var den reparasjonen som fikk meg til å kjøpe alt det andre, inklusive det defekte fryseskapet...)
Jeg skal aldri mer bytte skjerm før jeg VET at maskina funker igjen, så mye er i alle fall sikkert. Nå har jeg filmet blinkinga og fargeskiftene og den svarte skjermen med mobilen, slik at jeg har dokumentasjonen i orden. Tror jeg rakk å kjøre virussjekk før skjermen konket helt, om ikke annet.
Og gubben har kommet hjem med bilen (hurra), så jeg kommer meg til Elkjøp og får levert søpla til dem...
Knurr igjen!

3 kommentarer:

  1. Huff, det er kjedelig når man kjøper nye ting som ikke virker slik de skal. Vi kjøpte ny bærbar PC til guttungen til jul, og den var helt utrolig treg. Gikk ikke an å se film eller høre musikk, bare skurring og hakkete bilder. Ble sendt til verksted, de finner ingenting. Vi skjønner selv etter hvert at det er Vistaen som ikke fungerer. Nå har vi installert Windows 7, og den virker helt perfekt. Håper det ordner seg for dere.

    SvarSlett
  2. ...og sånn for å snakke om noe helt annet enn PC, det er sommermøte hos meg tirsdag 21. kl. 19.00

    SvarSlett
  3. Ja, jeg bør visst prøve å tenke på noe annet. Flott med møte, Ellea!

    SvarSlett