fredag 31. juli 2009

I le likevel?

Til tross for min nattlige engstelse i forrige innlegg, har vi nok fått bevist at vi ligger godt i le her. "Mamma SE, det har regnet lilla blomster", sa Veslemor og pekte under sommerfuglbusken. Men bortsett fra en veltet potte ipomoea, er alt annet enn enkeltblomster og klematiskronblader intakt. Og i natt var jeg ikke klar over at plaskebassenget hang til tørk over ronsestativet. At DET ikke har flydd av gårde er jo bare et under!?

5 kommentarer:

 1. Ja her på toppen er det helt anderledes. Hagen ser ut som et katastrofeområde og jeg har flydd idiot med resten av pinnene mine for å binde opp. Jeg tror jeg slutter med hage og begynner med fluebinding i stedet jeg......

  SvarSlett
 2. Ikke så ille her. Jeg hektet av taket på pergolaen for sikkerhets skyld. Tror det var lurt. Noen lettere krukker ble satt ned langs gjerdet. Men pent er det ikke.

  SvarSlett
 3. Fluebinding var kanskje en ide, hvis jeg bare hadde kunnet bruke ei fluestang, he, he.
  Her ser det nemmelig også ut som et mindre jordskjelv har passert, temmelig ille med andre ord. Huff og huff. Jeg lengter etter skikkelig sommer.

  SvarSlett
 4. Unnskyld, damer, det var ikke meningen å "gni det inn". Nå har jeg jo sett Elleas "katastrofeområde" ved selvsyn, og det er fremdeles mye finere enn jeg kan drømme om å få det. Men skummelt med drivhusplater som planlegger rømning!

  SvarSlett
 5. Anita - Jeg har sendt deg en PM på hagEgal :-)

  SvarSlett