fredag 24. juli 2009

Ripsaften

Ikke "rips-saften", men en deilig aften med bugnende ripsbusker som jeg bare kunne forsyne meg av! Fred og ro og solnedgang, rips i magen og etterhvert i boksene jeg hadde med.
Innom butikken etter vaniljesaus på vei hjem, og smellfornøyde unger som også fikk en liten "ripsaften". "Den snille dama i Søgne" skal ha takk for maten fra både liten og stor! Og etter at ulvene var ferdige, ble det jammen fire liter til frysing! Tusen takk!

Og tusen takk for omvisning i beste hagegale ånd også. Snakk om flor! Og takk for skoleagurk og squash! Gleder meg spesielt til å prøve førstnevnte, hadde aldri sett slike før!

4 kommentarer:

 1. Så heldig du har vært da!
  En ripsaften er slett ikke å forakte:)

  SvarSlett
 2. Åh, rips er bare deilig! Fortsatt mulighet til å spise seg mer enn mett fra mine busker også, selv om det - heldigvis - minker.
  Har du prøvd med vaniljekesam på?!? Minst like godt som vaniljesaus, og litt sunnere..
  Hva er skoleagurk, forresten? Hørtes spennende ut!
  Her har jeg høstet tomater, agurker og squash som bare det i dag. Plutselig er det mange, og det er vanskelig å få spist opp alt sammen. Så da forer jeg naboer og bekjente litt sånn under tvang..
  Fortsatt god lørdag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Nei, ikke sant, Juni! Slett ikke å forakte.

  Mete, jeg må tilstå at jeg kjøpte vaniljekesam til mor og saus til ungene, men kesamen står uåpnet... (Rødme)

  SvarSlett
 4. Ja, den "snille dama i Søgne" har mer rips på rot! Ikke bruker hun det selv, er gaaaamle busker fra forna dar som bare står der i utkanten av nær- tomten og bugner. Flere som vil ha???????????

  SvarSlett