fredag 23. april 2010

Bedet ved inngangen igjen

Når det gjelder Neste år...

En måned etter forrige filosofering rundt dette lille bedet, er det helt klart at noe må gjøres, i alle fall. Det er helt på trynet, slik det ser ut nå! De få gjenlevende tulipanene er i ei klynge sånn litt til venstre, forsøket med avlegging av hortensia har gått bra og spirer til høyre. Med resultatet Diger Hortensia, nesten en meter høy, til venstre og Fire Blader nedi jorda til høyre for løytnantshjertet.

Og så er det en litt pistrete samling snøklokker her og der.

I tillegg til en "trullion" frøplanter av løytnantshjertet, de fleste knøttsmå, men et par som nærmer seg "voksne". De to største kan jeg fylle ut med, tenker jeg. Den store, gamle i midten og to til på sidene kan gå bra.

Lurer på om de tre julerosene jeg har fått kan være i forkant? Den dype vinfargen er veldig fin sammen med spirene fra løytnantshjertet. Men hvordan ser bladverket til juleroser ut resten av tida?

På den andre siden så jeg julerosene i motsol i dag, og det var en utrolig, dyp, glød. Så jeg har mest lyst til å plante dem slik at jeg ser det gløde!

2 kommentarer:

  1. Ja det er mange avgjørelser man må ta som hagegal:) Jeg, som aldri har hatt bed før, gleder meg bare som en unge over at det plutselig bare dukker opp planter, sånn helt uten videre:)Og så er de større og kraftigere enn i fjor liksom....guuud så kult!

    SvarSlett
  2. Julerosebladene er blanke og store hele sesongen! Flotte, er de!

    SvarSlett