søndag 4. april 2010

Stillling søkes?

Med ryggen hjertelig ute av form, er det jakten på Den Gode Stilling som opptar meg. Akkurat nå sitter jeg foroverlent og har det ganske bra. Etter litt tankevirksomhet fant jeg ut at luking, DA kan man stå på kne og være foroverbøyd. Så nå har jeg fått ryddet i et tredjedels bed. Minuset med den gode ideen var at ting gjerne skal flyttes på og pottes om, så man er sjelden knestående så lenge av gangen.
Men jeg er fornøyd med at jeg gikk ut. Bedre å ha fått unna noe, ryggen kommer og går uansett.

6 kommentarer:

 1. Pass på deg selv, Anita. Hagen går ingen steder!
  Hyggelig å høre om bed som er så vårlige at de faktisk kan lukes. Jeg går og graver etter mine i disse dager. Klem fra Gunn M.

  SvarSlett
 2. Ja Anita, rygg er noe dritt når den gjør vondt, men trøsten er at en vanskelig kan gjøre noe galt. Bevegelse er tingen, ut i skogen opp i trærne, inn i ballbingen, GLEM RYGGEN, det var omtrent slik vi lærte det på Kysthospitalet, og vel, det har fungert for meg. Men vondt er vondt, det er nå engang så....

  SvarSlett
 3. Huff, så kjedelig med dårlig rygg. Har selv merket de 3-4 siste årene at ryggen ikke liker for mye bøying opp og ned når jeg er ute i hagen, men det er jo ikke lett å la være. Går til kiropraktor, han klarer å holde den sånn noenlunde i orden. God bedring!

  SvarSlett
 4. Ja som legen på st.Josef sa til Rune anng knærne. Vel.. du kan velge mellom å sitte inne å ha vondt. Eller gå til gallhøypiggen og ha vondt. Men i det minste kan du tenke på at det var en fin tur..
  Det er jo noe i det ja.

  SvarSlett
 5. Ja det var riktig godt sagt Charlotte:) Jeg har også funnet ut at det er bedre å ha det vondt mens jeg har det greit......

  SvarSlett
 6. Det er sånn det er. Men for all del, jeg ER forsiktig. Stort sett. Bortsett fra da jeg liksom skulle danse som Shakira her om dagen. Da følte jeg meg virkelig som en idiot etterpå!
  Nå er jeg på bedringens vei, mistenker at det henger litt sammen med vind-været vi har hatt...

  SvarSlett