tirsdag 13. april 2010

Du vet du er mor når...

... en vellykket shoppingrunde ikke innebærer dårlig samvittighet, men tvert i mot lettelse over at "ting er i boks". Som joggesko når ungen er barnehagens eneste i sherrox, og 17. maitøy før det blir utsolgt.

Men prinsippene mine forlater jeg stadig fler av. I dag fikk veslemor bikini - selv om jeg synes det er tullete å dekke til "brystene" på seks år gamle jenter. Og den glitrer i regnbuefarger som om hun jobbet på Copacabana. Men skjæringen er ikke riktig så høy, tross alt...
;-)
Hun gleder seg til neste svømmekurskveld allerede!

Og hurra for ekspeditøren på KappAhl, som minte meg på at jeg kunne henge det av til torsdag, og få ekstra COOP-rabatt. Alle monner drar nu om dagen!

2 kommentarer:

  1. Jeg har greid å holde igjen på bikinifronten så langt. Vi fikk en avlagt bikini av ei venninne av frøkna for et par år siden, men overdelen forsvant, gitt. ;) I fjor fikk hun todelt, men overdelen minnet mer om en singlet enn en BH. Hun har allerede begynt å bearbeide meg med tanke på sommeren, så det aner meg at jeg ender med å måtte gi meg i år. Alle venninnene fra skolen har hatt bikini i et par år allerede, så det er vanskelig å holde igjen. Sukk!

    SvarSlett
  2. Jeg så de singlet-bikiniene, men syntes det så så kaldt ut? Da må man vel ha en tørr og en våt, kanskje?
    Men nå er jo jeg en frysepinn, da!

    SvarSlett