onsdag 7. april 2010

Rusletur i hagen

Det er ikke lov å tråkke i hagen ennå, til det er den alt for våt. Men ingen av oss tar så veldig hensyn til akkurat dét.
;-)
Jeg akter å fortsette som jeg slapp i fjor, gjøre FERDIG en ting før jeg begynner på en ny. Men det er ikke helt enkelt bestandig: I dag har jeg per definisjon fortsatt med å fjerne lauv i bedet ved sommerfuglbusken. Men for å komme fram på stien, måtte den tømmes for en høstasters som aldri fikk noe sted å bo i fjor...
Den har overlevd i en mildest talt værslitt papirpose midt på stien siden loppemarkedsesongen i fjor. Nå er den blitt skjerm foran kvartparten av den digre løytnantshjerteplanten som alltid etterlater et gapende sår når den er ferdig. Tror ideen er god, så nå må jeg bare skaffe meg mer høstasters. Kan de stikles litt utpå, tro?
Med litt flaks blir bedet ferdig på fredag, da har jeg FRI! Siden jeg skal jobbe lørdag og søndag.

Det er så deilig å se igjen alt som titter opp!

3 kommentarer:

 1. Asters deler du og sprer over hele "kongeriket" - itt'no' problem, vettu!

  Mine er kommet litt lite enda, men har nok noen tuer jeg kan ta biter av etterhvert :-)

  SvarSlett
 2. Det hadde vært flott! Og det har jo ikke akkurat noen hast, da ;-)

  SvarSlett
 3. Høstasters, ja det har jeg visst også uti her, men disse blomstene beundrer jeg mest hos andre, for hos meg er det sjelden de blomstrer før frosten kommer. Aner ikke helt hvorfor, for jeg de har mye sol der de står. Ps. forrige høst opplevet jeg faktisk at de rakk å blomstre..:-)
  Farge, lilla: deler gjerne

  SvarSlett