torsdag 9. april 2009

Blomstertunet har åpnet!!!

Og gjett hvem som fikk første spesifiserte kassalapp?
På den stod det sånn ca:
Sitrusgjødning (endelig, det var tomt på Plantasjen!)
Plenfrø (og gjett hva jeg fant i boden etterpå? De var IKKE der i går???)
Katt-deg-vekk eller noe slikt (i seneste laget, Gråtass eller en av hans rivaler har allerede markert like ved sittetrappa til boden. Grrr!)
3 aurikler, Primula pubescens (drømmer om aurikkelteater)
3 sildrer i rosa, Saxifraga arendsii Carpet Pink.
2 riddersporer Magic fountain Blue. (Vaklet alvorlig der. Blue eller Sky blue? Men fant ut at resten av fargeskalaen i bedet er så skarp at de måtte være mørke. Barcelona-liljer, blant annet.)
Vesla var med, og hun plukket ut en gul ranunkel og en mørk rød tusenfryd til en kurv vi kan ha på verandaen.
Og så var det kommet orkidekompost! Hurra!!!

Ellers motsto jeg FIRE ulike timian, enda appelsintimianen min har gått ut.

De får det ordentlig fint. Manglet litt priser her og der, og de jobbet fremdeles om nettene også, men det tegner absolutt bra. Stengt langfredag og åpent lørdag, hvis noen er nysgjerrige.

3 kommentarer:

 1. Jaaa!!! Ellea og jeg var nedom der en snartur her på mandag eller når det var. Det blir jo knallbra! Nå må vi bare påvirke dem litt til å holde oppe nivået og holde riktige navn på plantene. Er lei av å se Geranium Renardii navnet på en rosa geranium som ikke er Renardii..

  SvarSlett
 2. Enig i at det var blitt flott! Kanskje jeg begynner å handle noe annet enn jord der nå, hvis de får litt styr på tingene der nede.....

  SvarSlett
 3. Jeg handler det meste der, jeg? Godt fornøyd med både kvalitet og service. Synes de har greid å skvise mye inn på den lille plassen de hadde.
  Og så synes jeg det er hyggelig at de låner ut trillene til folk uten bil. Naboen kan stadig observeres på trilletur med en ny fristelse.
  Når det nå blir romslig i tillegg, er jeg riktig fornøyd.

  SvarSlett