torsdag 2. april 2009

Prikling

Vesla og jeg priklet prydtobakk i går. (Takk til Ellea for spirer!)
Hun var dypt sjokkert over at vi skulle kaste resten av spirene når vi hadde fått 20 stk i jord. Så nå er restene plassert litt lunt ute... Det kommer selvfølgelig ikke til å gå bra, men jeg hadde ikke hjerte til å si noe.
Ellers hadde vi den deiligste av dager, med piknik på verandaen og masse kos. Mye bedre enn kirkebesøk med lidelseshistorien. Jeg er fremdeles ganske opprørt over barnehagens grundighet på den fronten, vi har ikke hatt én natt uten mareritt i det siste.
:-(

3 kommentarer:

 1. Kirkelig terror er og blir upassende i barnehagen - så enkelt er det! Og egentlig et stykke opp i barneskolen også.

  Ellers hørtes det jo ut som du har hatt en flott dag med snuppa di! Og de er jo verdifulle i seg selv!
  Jeg priklet også i går kveld. Gav meg etter 15 stykk Nicotiana - resten av dotten ble dyttet ned i ei potte med adresse svigermor. Hun får også de 20 siste Physallisene - de spirte jo noe inni granskauen! Og de orange, lilla, gule og hvite gultøttene må prikles til hver sin melkekartong før jeg drar på heia. Der er det skog oppi...
  ha en fin dag, Anita!

  SvarSlett
 2. Ha-haa, ja kjenner til den kirkelige terroren ja. Min søster skrek ofte i bilen da hun var liten: "slipp rattet, Pappa. Jesus sitter der!! Jesus er overalt!!"

  SvarSlett
 3. Æres den som æres bør. Det var fra Charlotte nicotianaen kom. Mitt bidrag var det ferdigpriklede som Titti fikk.......

  Men lykke til med 15 nicotiana uansett.....lol!

  SvarSlett