lørdag 11. april 2009

Rooosa kaktusVi var en tur i kaktushuset til Naturmuseet her om dagen. For at veslemor ikke skulle jogge rundt, fikk hun kameraet. Dette var nok det mest rosa hun fant, tenker jeg.

4 kommentarer:

 1. Joda, rosa var den jo. Ha-ha!! Men synes hun er en strålende fotograf hun der. Flott kaktus.

  SvarSlett
 2. Jeg skal si det er kamreaføre barn blandt Vågsbygd hagegale. Det kom vel ikke som noe sjokk at hun fotograferte noe rosa:-))?

  SvarSlett
 3. Ikke så veldig overrasket, nei!
  Hun elsker å fotografere. Velsignede digitalkamera, men det blir mye sletting, da...
  ;-)
  Men jeg synes det er utrolig spennende å se HVA hun tar bilder av. Bilder av ting hun har lagd, blomster, leker. Portretter vi har stående framme er også foreviget mange ganger. Og jeg slettet FEM bilder av stålampa. Riktignok har den fått ny skjerm, men...
  Husker det fra pjokken var liten også. Han tok blant annet bilde av de peneste polvottene sine, og to favoritt-dinosaurer. Men den gangen var det papir- eller lysbildefilm, så han fikk ikke utfolde det eventuelle talentet på samme måte.

  SvarSlett
 4. Hehe - rosa er bare heeelt inn i en viss alder! Flink er hun, da! Og det er gøy å se hva de som er halvmeteren mindre enn oss tar bilde av - og hvordan det blir fra deres perspektiv! Begge mine er ville etter å få låne det nye kameraet mitt, men der er jeg litt tilbakeholden... De får nøye seg med et lommekamera... For det er som du sier - 100 bilder av stålamper, votter, sofaputer må vite, bakhodet på far, ja, you name it!

  Ha en fin 2.påaskedag i morgen!

  SvarSlett