onsdag 10. mars 2010

Smiiil! - Det tiiiner!!!!

Åh, i dag har det klukket og dryppet overalt! Det er bare sååå deilig! I løkbedet mitt er det sikkert sunket til "bare" 70 cm snø nå, gjerdet er i alle fall så vidt synlig...
Gubben har til og med greid å åpne bod-døra. Nå vurderer vi å smøre den med silikon i karmen. Det funker jo for biler?

Dagen har for en stor del gått med til å montere minidrivhus med lys i to etasjer fra Grønt Fokus. Flott service, men underlige bruksanvisninger? OG flere hundre kroner billigere (!) enn det stod på nettet! Dagens glade overraskelse!
Og så traff jeg jo en hagegal til der ute, da. Må jo bare le!

Nå er tomatene i jord, (Black Russian, skuffende få frø i pakka...) og salatbasilikum. Regner med "Salvie fra Turbolotte, muligens blå dusksalvie" også kommer i potte før natta blir for mørk selv for meg...
;-)
Har lært at man ikke støper (bløtlegger) frøene i glass med "pyntebulk" nederst på glasset, da blir frøene håpløse å fa tak i når man tømmer ut vannet. Kunne jo ikke bare HELLE ut de dyrebare tomatfrøene i én haug? Jo, kunne kanskje gjort det.

5 kommentarer:

 1. Jeg stemmer med i frydekoret:))))
  Sol i dag også, så nå kan våre sorte hull bli enda større!

  SvarSlett
 2. Ja, er det ikke deilig. Snøen smelter og det sildrer vann over alt. Er jo like fint i dag. Men her i huset har det gått hardt ut over takstein og beslag etter noen takras.

  SvarSlett
 3. Nå er det bare deilig! Faktisk så deilig at jeg i dag - har vært hjemme med sykt barn - har sådd tomater; Green olive, Oxheart og vanlige cherry. Og litt annet som det var plass til.
  Var innom drivhuset og det har tint(!) på gulvet og var snev av lunk der inne. Så DA er vi sanrt igang!

  Skal bliu gøy å høre mer om minidrivhuset ditt! Satser på at det passer den 14.april. Har vært vanskelig i det siste - og sist var jo vinterferie, og da var jeg på hytta.. Jaja, my loss!

  Kos deg, Anita!

  SvarSlett
 4. ØØØy!! Minidrivhus? Hva? Dette har jeg ikke fått med meg. Godt at du fikk god service der ute. "gubben sjøl" er visst ikke der lengre, etter hva jeg har hørt?

  Montering er jo ræva, unnskyld uttrykket. Men hvis du googler modellen kan det jo være du finner en annen på nettet?

  Bilder!!

  SvarSlett
 5. Er det nytt møte 14. april?

  SvarSlett